Your career @ Bolster.

We are always eager to connect with talented people. If you see a match in our ambitions, please let us know and get in touch.   

Rogier, Founder 

Leadership & Strategie Facilitator
Full-time
Languages Nederlands, Engels
Expertise Senior Consultant
Degree level WO
Description

Bolster is een groeiende, boutique consultancy op het gebied van strategie, leiderschap en verandermanagement. 

Klanten zijn internationale organisaties, waarbij wij leiders en hun teams ondersteunen. Wij helpen bij het realiseren van de strategie. Dit doen we door middel van process consultation, een aanpak die het volledige potentieel aan kennis en leiderschap van de organisatie benut, en op basis daarvan besluiten en acties in beweging zet. 

Jouw rol 

Als Leadership & Strategie Facilitator werk je op senior niveau met onze klanten, waarbij de bedrijfsambitie het uitgangspunt vormt. Je bouwt de relatie op, bepaalt de ontwikkelingsroute en begeleidt de klant in zijn proces. Dit doe je in teamverband, met betrokken professionals. 

Je faciliteert in het ontwikkelen van de strategie, het verstevigen van het bijbehorende leiderschap en het creëren van nieuwe manieren van werken die nodig zijn om tot concreet resultaat te komen. 

Ons werk heeft invloed op de kern van bedrijven. Dit vereist oprechte betrokkenheid en het opbouwen van echte verbinding met de klant.

In jouw rol wordt je maximaal uitgedaagd om jouw volledige potentieel en het volledige potentieel van je team. 

Onze waarden 

Bij Bolster draagt ieder teamlid de verantwoordelijkheid om volledig trouw te zijn aan zichzelf. We werken snel, scherp en zorgen voor naadloze executie. Zo maken we diepe impact. 

Dit begint met het hebben van de juiste intenties. We geloven niet in ego’s, maar zoeken degenen die in contact staan met zichzelf, en vanuit een stevige persoonlijke basis het oprechte gesprek aangaan. 

Bij Bolster werken we als één team en zorgen we voor elkaar. Vanaf het eerste moment gaan we voor wat echt is. 

We ondersteunen elkaar om helder te zien, fris en fit te blijven.

Jouw ontwikkeling 

Onze klanten zijn op zoek naar iets anders. Wij vervangen top-level strategy consultants. Niet door hetzelfde te doen, maar door onze unieke challenge met de klant. 

Onze Seeing aanpak is ontwikkeld door Bolster, in co-creatie met Harvard Business School. Naast de aanpak met de klant, geldt deze aanpak ook als de basis voor de ontwikkeling in ons team.

Een carrière bij Bolster is een weg in persoonlijke leiderschap. Je leert ongekende kanten van jezelf en komt tot een volgend niveau in jouw professionele ontwikkeling. 

Vereisten

Consultancy: Je hebt uitvoerige ervaring in strategie-ontwikkeling, business modellen en projectmanagement. Je bent in staat adviesprogramma’s te verkopen, leiden en uit te voeren. Je hebt een sterke analytische competentie en skills in het maken powerpoint presentaties. 

Leiderschap: Je hebt affiniteit en ervaring met professionele coaching, training en het faciliteren van groepsprocessen. 

Persoonlijkheid: Je bent in staat met jezelf te verbinden. Je bent leergierig, neemt feedback serieus en bent in staat je direct aan te passen in onverwachte situaties. 

Je bent vloeiend in Nederlands & Engels;

Wat kunnen wij je bieden? 

Directe impact bij inspirerende klanten; 

Werken in de top van verandering; 

Ontwikkeling van je volledige potentieel; 

Fulltime baan met goede arbeidsvoorwaarden.

Interested?

Hoe solliciteren? 

Stuur een korte motivatie en  jouw CV toe

Voeg hier 2 foto’s van jezelf bij: 

  • Jij op jouw best; 
  • Jij met wat belangrijk voor jou is in jouw leven. 
Send us your CV
Open Vacancy
Full-time
Languages Nederlands, Engels
Expertise Junior Consultant, Senior Consultant, Partner, Expert
Degree level WO
Description

We are always looking for talent. Let us know when you see a fit with your ambitions.

Interested?
Send us your CV