Eager to meet talent .

Your career @ Bolster.

We are always eager to connect with talented people. If you see a match in our ambitions, please let us know and get in touch.   

Rogier, Founder 

Strategy Consultant
Full-time
Languages Nederlands, Engels
Expertise Senior Consultant
Degree level WO
Description

Over de functie
Als Strategy Consultant bij Bolster werk je samen met de klant. Aan zowel strategie als leiderschap. Samen met het team daag je de traditionele wereld van strategie consultants uit. Wij brengen de klant direct in beweging. Vanuit de strategie naar concrete acties en besluiten. Zónder lange analyses en rapportages.

Je bent pragmatisch ingesteld. Je hebt het vermogen snel te schakelen tussen verschillende trajecten en klanten. Bij ons krijg je direct veel verantwoordelijkheid. In scherpe sessies ontwikkel je de strategie en verstevig je het bijbehorende leiderschap. In dit proces breng je leiders en hun organisaties in contact met waar ze écht in geloven en trots op willen zijn. Dit vereist nauwe betrokkenheid, waarbij een oprechte verbinding met de klant centraal staat. Een vernieuwende aanpak in strategie consultancy, die je dagelijks toepast bij onze klanten.

Binnen onze werkwijze treed je soms in het team op als project lead. Dan zorg je gedurende het traject voor de planning en administratie. Daarnaast schrijf je ook je eigen offertes. Deze werkzaamheden kun je flexibel plannen, op kantoor of vanuit huis. Voor sessies met klanten werken we vaak op locatie, dus je moet bereid zijn om af en toe te reizen. 

Jouw ontwikkeling
Bij Bolster houden we onszelf graag scherp, fris en fit. We geloven niet in ego’s. Wij geloven in contact staan met jezelf. En om vanuit een stevige persoonlijke basis het oprechte gesprek aan te gaan. Hierin leiden wij jou graag op. Onze aanpak is uniek. SEEING® is ontwikkeld door Bolster, in co-creatie met Harvard Business School. In onze eigen opleiding ontwikkel je direct een basis voor je eigen leiderschap, maar ook in de aanpak met de klant. Waar wij in geloven is dat werken met SEEING® leidt tot meer plezier, meer verbinding en meer  succes.

Wat neem jij mee?
• Je beschikt over consultancy vaardigheden en minimaal 5 jaar relevante consultancy werkervaring

• Je hebt een WO- master afgerond. Bij voorkeur in de richting van bedrijfskunde, economie, organisatie psychologie of changemanagement

• Je komt snel tot de kern. Ook als het gaat om strategische vraagstukken bij grote internationale organisaties

• Je bent creatief in je aanpak, waarbij je eigen persoonlijke benadering cruciaal is

• Je krijgt energie van het faciliteren van interactieve team sessies

• Je vindt persoonlijke ontwikkeling belangrijk en staat stevig in je schoenen

• Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels

Wat bieden wij?
• Directe impact bij inspirerende klanten

• Werken in de tóp van verandering

• Volledige opleiding SEEING®

• Fulltime dienstverband

• Flexibel mobiliteit/lease budget

• Telefoon- en onkostenvergoeding

• Thuiswerkplek budget

• Marktconform salaris, pensioen op maat, bonusregeling, 13e maand

Bolster 
Wij zijn een groeiende boutique consultancy. Op het gebied van strategie, leiderschap en verandermanagement. Organisaties maken graag, met de leiders en hun teams, het verschil met onze aanpak.

Wij vervangen top-level strategie consultants, niet door hetzelfde te doen. De klant blijft zélf de eigenaar van het proces. Bolster ondersteunt door middel van process consultation. Een aanpak die het volledige potentieel aan kennis en leiderschap benut. Op basis daarvan besluiten en acties in beweging worden gezet. Geen lange analyses en rapportages of advies implementatie. Wij begeleiden een intensief proces. Een proces waarin de klant zelf volledig zijn strategie en leiderschap ontwikkeld. Om de ambities concreet te verwezenlijken.

Interested?

Hoe solliciteren?

Klik hier om te solliciteren

Open Sollicitatie
Full-time
Languages Nederlands, Engels
Expertise Open vacancy
Degree level WO
Description

Onze openstaande vacatures staan altijd actueel op de website. Bij Bolster houden we onszelf graag scherp, fris en fit. We geloven niet in ego’s, maar zoeken degenen die in contact staan met zichzelf, en vanuit een stevige persoonlijke basis het oprechte gesprek aangaan. Zie jij veel raakvlakken en ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging?

Wat neem jij mee?

  • Je hebt een WO- master afgerond, bij voorkeur in de richting van bedrijfskunde, economie, organisatie psychologie, changemanagement
  • Je bent creatief in je aanpak, waarbij je eigen persoonlijke benadering cruciaal is
  • Je vindt persoonlijke ontwikkeling belangrijk en staat stevig in je schoenen
  • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels

Jouw ontwikkeling 

Onze unieke aanpak: SEEING® is ontwikkeld door Bolster, in co-creatie met Harvard Business School. In onze eigen opleiding ontwikkel je direct een basis voor je eigen leiderschap, maar ook in de aanpak met de klant.
Waar wij in geloven is dat werken met SEEING® leidt tot meer plezier, meer verbinding en meer succes.

Bolster

Wij zijn een groeiende boutique consultancy op het gebied van strategie, leiderschap en verandermanagement. Organisaties van formaat maken graag met de leiders en hun teams het verschil met de aanpak van Bolster.

Wij vervangen top-level strategie consultants, niet door hetzelfde te doen. De klant blijft zélf de eigenaar van het proces. Bolster ondersteunt door middel van process consultation, een aanpak die het volledige potentieel aan kennis en leiderschap van de organisatie benut, en op basis daarvan besluiten en acties in beweging zet.
Geen lange analyses en rapportages of advies implementatie, wij begeleiden een intensief proces waarin de klant zelf volledig zijn strategie en leiderschap ontwikkeld om zo de ambities concreet te verwezenlijken.

 

Interested?

Hoe solliciteren?

Klik hier om te solliciteren