Marketing Coördinator (stage)

Marketing coördinator (stage)

Schedule a call Solliciteren

Bolster is op zoek naar een enthousiaste student die wil kennismaken met het marketing vak binnen consultancy. Doe jij een marketinggerichte opleiding en wil je jouw kennis in de praktijk brengen? Dan komen we graag in contact met jou!

Wat ga je doen als Marketing Coördinator

Als Marketing Coördinator ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van alle marketing activiteiten bij Bolster. Je creëert content voor de website en LinkedIn, je regelt en begeleidt video testimonials met klanten en je organiseert verscheidene marketingacties en events. Je bent in staat om alle marketing activiteiten tot in de puntjes te organiseren en bent hier dan ook eindverantwoordelijk voor. Dit geeft aan dat je bij Bolster het vertrouwen krijgt, ook als stagiair(e). In je functie als Marketing Coördinator werk je nauw samen met Sales en externe marketing partners.

Wat breng je mee

Je bent creatief en ondernemend en hebt een sterk gevoel voor communicatie en taal. Ook ben je proactief, zelf startend en heb je oog voor detail. Daarnaast:

  • Doe je een marketinggerichte opleiding of hebt een aantoonbare affiniteit met marketing en communicatie
  • Heb je affiniteit met de zakelijke dienstverlening
  • Beschik je over een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, in woord en geschrift

Wat bieden wij

  • Een leuke en uitdagende stage waarbij je direct verantwoordelijkheden krijgt
  • Mogelijkheid om te leren en te groeien in het marketing vak
  • Leuk team en gezamenlijke activiteiten; offsitesteamdagen, team training, strand sessies, barbecue of borrel in de stad!

Over Bolster

Wij zijn Bolster. Wij geloven dat lef alles kan veranderen. Als snelgroeiende boetiek consultancy helpen wij onze klanten door ons als team in te zetten met een aanpak die leidt tot concreet resultaat. Toonaangevende organisaties werken graag met ons samen vanwege onze unieke aanpak in management consulting. Dit doen wij door de integratie van strategie en leiderschap. De inhoudelijke expertise is bij de klant aanwezig, wij helpen hen deze superscherp en haarfijn realistisch te maken. Vanuit persoonlijk leiderschap verbinden wij leiders aan de strategie en creëren wij ownership en commitment om écht uit te voeren.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Femke Roze, +31 (0)683623681.