Het Team

Over ons

Uniek aan Bolster is de aanpak waarin we strategie ontwikkeling en leiderschap integreren.
In onze manier van werken vind je altijd de factoren wow, zorg voor elkaar, transparantie, eenvoud en energie terug. Een klein en divers team zorgt dat jij je kunt verbinden aan die stip aan de horizon. Jij blijft honderd procent verantwoordelijk voor jouw proces. Wij faciliteren Strategie en executie en Ontwikkeling van leiderschap.

Bolster werd opgericht door Thomas Beerepoot en Rogier ’t Hooft. Het is sinds 1999 onze missie om bedrijven te ondersteunen bij het vertalen van hun visie naar een heldere strategie, en de optimale ontwikkeling van hun leiders en teams. Op die manier willen we een duurzame en eerlijke impact realiseren. Met onze kernwaarden moed, verbinding en echte gesprekken zorgen we dat leiders die intrinsiek willen ook expliciet kunnen.

SEEING®
In de tijd van oprichting maakte Bolster deel uit van het Global Leadership Initiative aan de Harvard Business School. Dit initiatief werd geleid door John Kotter, Warren Bennis, Ken Blanchard en Peter Senge. In nauwe samenwerking met Harvard Business School heeft Bolster zijn Seeing® methode ontwikkeld. Deze methode wordt alom geprezen als hét Leiderschapsmodel van de 21ste eeuw. Het is succesvol getest en toegepast bij honderden bedrijven en tienduizenden mensen.

Het kantoor