Leiderschapsontwikkeling

Executive LeiderschapsontwikkelingDirecte en positieve impact op het leiderschap van je organisatie


Bolster creëert op maat gemaakte in house programma’s gericht op de  leiderschapsontwikkeling binnen jouw organisatie.

De ontwikkeling van een bedrijf begint bij leiders in senior posities. Wanneer zij zichzelf echt gaan zien, kunnen ze beter werken vanuit zichzelf. Vanuit daar verbinden ze met anderen, ontstaat duidelijkheid en engagement. Ze zien wat nodig is, creëeren beweging en kunnen vanuit focus gaan sturen.

Ben jij als individuele leider op zoek naar een leiderschapsprogramma met open inschrijving? Klik dan hier.

Het maken van een blijvende volgende stap begint bij persoonlijke transformatie. Onbewuste patronen zichtbaar krijgen en ruimte creëren voor vernieuwing. Zo kan men beter werken met aanwezige kwaliteiten en het persoonlijke fundament verder verstevigen.

Deze basis stelt leiders in staat de organisatie te transformeren.

Directe en blijvende impact

Bolster faciliteert leiderschapsprogramma’s waarin leiders zichzelf vernieuwen. Vanuit eigen visie en commitment werken ze toe naar nieuwe mogelijkheden.

Ze verstevigen het persoonlijk fundament en leren werken met direct toepasbare tools in een pragmatische aanpak. Een uniek programma, waarin we persoonlijk leiderschap integreren met strategie en executie. We werken aan organisatie visie, het ontwikkelen van teams en het bouwen van mindset.

Deelnemers van onze programma’s ervaren vanaf de start van het programma direct verschil in het realiseren van hun doelen.

Methodiek

In samenwerking met professoren van de Global Leadership Initiative aan de Harvard Business School creëerden we de Seeing® methode. Deze methode is door Harvard uitgeroepen tot het leiderschapsmodel van de 21e eeuw. Het stelt leiders in staat om van begrip naar belichaamde transformatie te gaan.

De Seeing®-methodologie is een bewezen model dat de spanning tussen ratio en emotie overstijgt. Het is een aanpak om snel scherpte te krijgen in een uitdaging en deze om te zetten in concrete stappen naar een duurzame oplossing. Dit geldt zowel voor persoonlijke leiderschapsontwikkeling als voor strategische organisatieontwikkeling.

“Ik wil je bedanken voor je begeleiding. Het is zeer waardevol geweest, zowel op persoonlijk ontwikkelingsniveau als voor onze organisatie.” – Performance Improvement Manager Shell

Jullie zijn heel wendbaar en flexibel en jullie luisteren echt naar onze behoeften. Met een geweldig op maat gemaakt programma dat wordt gewaardeerd.” – Vice President MSD

Geen consultants in pak en stropdas. Jullie zijn nuchter, aanpakkers en in staat om aan te sluiten bij het grotere plaatje” – Global Director Arcadis

Maak een afspraak voor informatie over tailor made mogelijkheden voor jouw organisatie.