Eerste hulp

Soms kloppen organisaties bij ons aan die direct hulp nodig hebben. Een project dat volledig uit de hand loopt qua tijd of budget. Een team dat in een impasse zit. Een leider die snel actie moet ondernemen op een urgent probleem.

Dergelijke projecten hebben behoefte aan duidelijke, daadkrachtige en snelle besluitvorming, gekoppeld aan een concreet actieplan dat onmiddellijk kan worden uitgevoerd.

“We zijn van 90 miljoen verlies naar 40 miljoen winst gegaan. Veel van wat we met Bolster hebben gedaan, is belangrijk geweest voor die omslag.” – Programma Directeur, Network Rail

Dit doen wij voor en met onze klanten
Elk programma dat we uitvoeren is uniek, ook dat van jou. We kunnen wel een aantal dingen delen die we in de loop der jaren samen met klanten hebben bereikt.

Een belangrijk infrastructuurproject met aanzienlijke vertragingen werd aangepakt en uiteindelijk 1 jaar voor de beoogde datum voltooid.

Meer dan 25 projecten zijn getransformeerd om bedrijfsresultaten van het hoogste kwartiel te leveren, waaronder een verlaging van de ontwerp- en productiekosten met 40%.

Een landelijke business unit liep uit koers; binnen een week zetten we een concrete, vernieuwde strategie uit.

Een disfunctioneel en geïsoleerd team dreigde te worden ontbonden door het management. Binnen een paar maanden opereerde het team als een verbonden, goed presterende eenheid.

“Ik heb ervaren dat jullie nog meer bereikten dan bij aanvang werd geschetst. Ook onze teamleden bereikten meer dan ze initieel dachten.” – Director MSD

Bolster belofte
Wanneer je voor een uitdagend vraagstuk staat, maken wij de processen zó overzichtelijk dat je snel beslissingen kunt nemen en de moed krijgt om het probleem aan te pakken.

  • We gaan meteen aan de slag; vatten de koe bij de hoorns en helpen om dringende problemen op te lossen
  • Wij helpen om het probleem bij de wortel aan te pakken, zodat de oplossing echt effect heeft
  • We helpen bij het mobiliseren van anderen; zodat u een brug kunt slaan tussen verschillende niveaus en afdelingen en de afgesproken doelen bereikt

Soms is het moeilijk om door de bomen het bos te zien; wij helpen om duidelijkheid en focus te brengen in complexe situaties

×

Hi,

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

×