Seeing journey leiderschapsprogramma

Seeing® Leadership Journey.

Het leiderschapsprogramma voor directe en
positieve impact op het leven van leiders

De ontwikkeling van de mensen om jou heen, begint bij jou als leider. Door jezelf beter te gaan zien, kan je beter werken met jezelf. Van daaruit word je duidelijk, krijg je verbinding met anderen en ontstaat betrokkenheid. Je ziet wat nodig is, creëert beweging en kan vanuit focus gaan sturen.

Je maakt hiermee een duurzame stap, die blijvend verankerd is in jou. Een persoonlijke transformatie. Onbewuste patronen zichtbaar maken, ruimte voor vernieuwing, een neutralere blik om je heen.

Zo kan je beter werken met jouw kwaliteiten.

Een stevig fundament voor jouw persoonlijk leiderschap.

Wat deelnemers zeggen.

Dit programma heeft mij het geloof en vertrouwen in mijzelf als leider gegeven.
Het is verbindend, uitdagend en fun. Ik geloof oprecht dat dit de plek is om jezelf tot een betere leider te ontwikkelen.
Het voelde alsof het programma persoonlijk voor mij was gemaakt.

Waar we beginnen.

Bij jou.

Van nature hebben wij voorkeurspatronen. Een manier van werken die ooit nodig was. Een onbewust patroon dat goed heeft gewerkt. Geperfectioneerd en ingezet om ons te brengen tot waar we van vandaag zijn. En juist de kracht van dit patroon kan verdere groei in de weg zitten. Onder druk zetten we het patroon nog harder in voor het gevoel van controle. Maar het knaagt. ​​

Dit proces kost energie, productiviteit en plezier. Het maakt werken minder effectief en verkleint het potentieel van de mensen om jou heen. ​​

Er is iets anders nodig om verder te komen.

Life changing.

Wij nodigen je uit voor een life changing journey die start in januari 2024.

Een intensief traject om jezelf te ontwikkelen. Samen met anderen maak je een volgende stap in jouw leiderschap en leer je concrete tools en toepassingen om jezelf en de mensen om je heen te ontwikkelen. ​

In de afgelopen 20 jaar hebben we een uniek programma ontwikkeld, dat zich onderscheidt van bestaande leiderschapsprogramma’s door de verbinding van diepe persoonlijke ontwikkeling met concrete stappen in de realiteit.

Voor wie?

Dit programma is op maat gemaakt voor leiders in senior posities.

De journey.

Tijdens de Seeing® Leadership Journey word je ruim een half jaar begeleid door ervaren journey leaders van Bolster. Je werkt aan jouw ontwikkeling en komt buiten je comfort zone.

Het traject begint met een persoonlijke intake, waarin je de basis legt voor een succesvol leiderschapsprogramma.

Informatie & Contact.

We ontmoeten je graag. Boek een vrijblijvend gesprek om je vragen te beantwoorden, je ontwikkelingsbehoeften te bespreken en te bepalen of het programma bij jou past.

Bel of mail met Jolijn van Diesen via:
06-33 03 54 19 of jolijn@teambolster.com

Download de Seeing Leadership Journey brochure​

Inschrijven
Seeing Leadership Journey