01 December 2020

Week of Courage: Marij van Onzenoort

Marij van Onzenoort, is recent benoemd tot Global HR Director Commercial bij de nieuwe organisatie van MSD  met als missie “A better and healthier every day for every woman”. Ze is genomineerd als held voor de Week of Courage.

Mensen die direct met haar werken waarderen Marij om haar authentieke en persoonlijke leiderschapsstijl. In uitdagende en soms politieke omgevingen, is Marij in staat echte verandering te realiseren. Ze geeft daarbij altijd 100% en streeft ernaar om het beste neer te zetten voor de organisatie en het team. Niet vanuit macht, maar met op competentie gebaseerd zelfvertrouwen waarbij iedereen in het team belangrijk is en de ruimte krijgt om te bloeien. 

Verbinding is in de kern wat Marij doet. De juiste mensen aan elkaar knopen, het team verbinden aan prioriteiten en hen volledig vertrouwen geven. Ze vindt het het mooiste als het team organisch met elkaar samenwerkt, waarbij de volledige diversiteit van het team benut wordt, rangen en standen niet meetellen maar iedereen doet waar hij goed in is. Niet voor zichzelf, maar voor “the greater good”.

Courage changes all.